Perfektní cuketové polévky, které v sezóně oceníte. Kterou si uvaříte jako první?
Cuketa je vděčná surovina, která se v kuchyni nikdy neztratí. Když se urodí ve větším množství, přichází na řadu nejen zavařování a pečení, ale i cuketové polévky. Máme pro vás několik osvědčených receptů – od klasických cuketových krémů přes výrazné variace s česnekem, sýrem nebo bramborem až po letní asijské dobroty.
Recepty sezóny: Jak připravit cuketovou směs na topinky i pomazánku na chleba
Cuketa do pomazánky? Skvělý nápad! Připravit můžeme celou škálu cuketového "mazání". Někdy lehkou a bylinkovou pomazánku, jindy pikantní a ďábelskou. Poradíme vám s recepty na skvělé cuketové pomazánky i topinkové směsi. Díky nim se všichni budou v zimě těšit na další cuketovou sezónu.
Autor:100



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena