Na nudličky nakrájené maso, naložené v marinádě, ze kterého se smaží malé placičky. Jsou výborné i studené!
Hodnocení
3.0
/ 5 (1118x)
Doba přípravy
45 min
Chutnalo
3x
Ingredience
Ostatní
Sůl1 lžička
Vejce3 ks
Solamyl3 lžíce
Cibule2 ks
Kari1 lžička
Paprika mletá1 lžička
Olivový olej3 lžíce
Pálivá mletá paprika1 lžička
Maso kuřecí500 g
Cukr moučka1 lžička
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme nakrájenou cibuli najemno a ostatní suroviny. Vše řádně promícháme a necháme alespoň 24 hodin v ledničce uležet. Potom naběračkou děláme na rozpálený tuk malé řízečky, které smažíme po obou stranách.
Vylepšila jsem tento výborný recept. Cibuli jsem nahradila prolisovaným česnekem. Cibule se při smažení připalovala. Vyzkoušejte, pokud se nesní, vydrží v lednici déle než s cibulkou.
Kitenn
Dětská varianta
Vynikající recept jsem trochu upravila pro děti - nedala jsem pálivou papriku a místo cibule jsem použila pórek ... a chutnalo
rutter
včera jsem je zkusila a naprosto boží!!! Děkuji!
A jdou krásně smažit na teflonu bez tuku, krásně se zatáhnou a odlepí
antsochor
Čínský řízek
Jednou jsem to zkusil a mužu vám říct,že ho ted musím dělat pořád,protože celá rodina se muže ujíst.Opravdu výborný recept.