V pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme nasekanou cibuli a česnek. Do pánve nakrájíme na kostičky červenou papriku, lilek a cuketu. Necháme chvíli orestovat do měkka, ochutíme solí, pepřem a čerstvým oreganem, bobkovým listem, rozmarýnem a tymiánem. Přidáme rajský protlak dvě lžíce, směs stáhneme z ohně a připravíme listové těsto.
Těsto rozválíme, potřeme našlehaným vejcem a doprostřed dáme orestovanou zeleninu. Těsto překlopíme, dobře upevníme spoje, vršek ještě potřeme vajíčkem a dáme dozlatova upéct na gril.
Mezitím připravíme zelenou omáčku - salsa verde. Nasekáme bylinky podle libosti (bazalku, oregano, pažitku, mátu...), smícháme s olivovým olejem, osolíme a opepříme, přidáme stroužek nasekaného česneku a na závěr zakápneme citronovou šťávou.
Chucuchku sundáme z grilu a podáváme se salsou verde.
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!