Ostré hovězí maso dušené na víně, ochucené chilli papričkami, čerstvým tymiánem, doplněné nakládanými bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí.
3 stroužky | česnek |
100 g | rajčatový protlak |
500 ml | červené víno |
1 lžíce | hladká mouka |
500 ml | hovězí vývar |
2 ks | velké rajče |
100 g | mražená kukuřice |
2 ks | sušená chilli paprička |
1 ks | červená cibule |
500 g | hovězí zadní |
70 g | bílé fazole v konzervě |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
1 větvička | čerstvý tymián |
čerstvá petrželka | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena