Bullshot

Neobvyklá, ale příjemná chuť nápoje potěší jistě každého.


3.73x
15 min
Podobné recepty

Postup přípravy

Uvaříme hovězí bujón - buďto z masa nebo z kostky. Zbavíme ho tuku a dáme vychladit. Připravíme si širokou sklenku s těžkým dnem typu highball nebo větší old fashioned glass. Šejkr naplníme asi do poloviny ledem.

Do šejkru vložíme všechny suroviny včetně dochucujících prostředků. Nápoj rychle protřepeme a společně s ledem nalijeme do připravené sklenky (rovněž je možné do sklenky vložit čerstvý led a nápoj na něj nalít přes sítko).

Koktejl Bullshot, který je dosti neobvyklé, ale velmi příjemné chuti, podáváme spíše jako raritu. Sklenku stavíme vždy na koktejlový ubrousek.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bullshot

Zpět na recept