Nakrojíme kůži bůčku na diamanty a orestujeme na grilu. Dáme do nálevu se všemi ingrediencemi a v gastronádobě nebo v pekáči pod alobalem pečeme cca 2,5 hodin na 135 °C. Potom sundáme alobal a pečeme další půl hodiny.
Výpek přecedíme a zredukujeme. Turbo tyčovým mixérem zahustíme petrželí a mrkví.
Na petrželové pyré nakrájíme petržel na malé kostky. Vaříme v malém množství vody do měkka, než se skoro všechna voda vyvaří. Rozmixujeme v mixéru, zjemníme máslem a dochutíme
Nakrájíme mrkev a ředkev. Společně s baby hráškem orestujeme na olivovém oleji.
Před podáváním nakrájíme bůček pečený na kofole na úhledné obdélníky. Orestujeme ze všech stran a dáme ohřát do trouby na 5 minut.