Podle toho receptu připravíte skvělý bramborový salát, který můžete použít i na chlebíčky a jednohubky.
Hodnocení
4.7
/ 5 (6x)
Doba přípravy
75 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Mletý černý pepř
Příloha
Cibule10 ks
Majonéza4 ks
Salám gothaj60 dkg
Vařená mrkev8 ks
Tatarská omáčka4 ks
Vejce natvrdo5 ks
Brambory vařené ve slupce10 ks
Ostatní
Okurky kyselé1 sklenice
Postup přípravy
Nejdříve uvaříme v osolené vodě omyté brambory, po vychladnutí oloupeme a nakrájíme je na kostičky.
Uvaříme i mrkev, tu také nakrájíme na kostičky.
Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme.
Sterilované okurky necháme okapat a nakrájíme na drobno.
K bramborám a mrkvi přidáme majonézu, tatarku, cibuli a salám na kostičky. Pro ochucení přidáme sůl, pepř a salát dobře promícháme. Přidáme uvařená vajíčka a sterilované okurky.
Salát dáme do druhého dne vychladit. Bramborový salát se salámem podáváme jako přílohu.