Bramborové noky, smetana a sýr. Rychlá příloha k masitým pokrmům.
Hodnocení
3.9
/ 5 (26x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Ostatní
Sůl
Vegeta
Mozzarella100 g
Zakysaná krémová smetana1 kelímek
Bramborové gnocchi500 g
Vločky chilli
Postup přípravy
Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu. Vhodíme je do vroucí osolené vody, zhruba po 3 minutách vyplavou na povrch. Vyjmeme je a necháme okapat.
Mezitím si zakysanou smetanou (s vyšším obsahem tuku) promícháme se lžičkou vegety a půl lžičkou chilli.
Gnochi navrstvíme do zapékací misky, zalijeme smetanou a poklademe pokrájenými plátky mozzarelly. Jen krátce necháme zapéct.
Bramborové gnocchi se smetanou podáváme jako přílohu ke grilovanému masu apod.