Jemný teplý předkrm nebo večeře. Recept pro 4 osoby.
100 g | olej |
40 g | máslo |
120 g | šunka |
30 g | hladká mouka |
30 g | višňový kompot |
320 g | parenica neuzená |
200 g | jablko golden delicious |
Parenicu nařežeme na plátky. Mezi plátky vložíme plátky šunky, obalíme je v mouce a na rozpáleném oleji je opečeme dozlatova.
Jablka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na hezké silnější plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a plátky na něm opečeme dorůžova.
Před podáváním klademe opečená jablka na parenicu. Zdobíme s celou višní.
autor tono2
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena