Babiččin bramborový salát

Recept na úpravu klasického bramborového salátu s majonézou, kde je hrášek nahrazen medvědím česnekem a květákem.


4.735x
15 min

Postup přípravy

Na salát použijeme malý květák, případně polovinu většího. Květák očistíme, omyjeme a vaříme nad parou 8 minut. Květák necháme vychladit a potom ho nakrájíme na kostičky.

Medvědí česnek opereme a necháme okapat. Listy podélně rozkrojíme na dvě nebo tři části a nakrájíme na jemné nudličky.

Obě suroviny vmícháme do klasicky připraveného bramborového salátu s majonézou, ve kterém pouze vynecháme hrášek.

Babiččin bramborový salát podáváme podle chuti jako přílohu k různým pokrmům.
user-icon

autor veraricna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččin bramborový salát

Zpět na recept