Lahodná a osvěžující limonáda pro horké letní dny.
Možná i vy máte letos nadbytek úrody angreštu a rádi si tak připravíte tuto lahodnou limonádu, která je hotová jedna dvě a v těchto horkých letních dnech chutná prostě skvěle.
Jdeme na samotný recept. Opraný a stopek zbavený angrešt jednoduše vložíme do misky, zasypeme cukrem a poté rozmixujeme tyčovým mixérem. Směs přendáme do džbánu, zalijeme vodou, můžeme přidat lístky máty a plátky citronu. Nakonec přidáme kostky ledu a takto připravenou angreštovou limonádu můžeme podávat.
Angrešt - drobné ovoce, které bychom neměli opomíjet
Název angreštu pochází z italského "angresto" - kdysi se tak totiž označovaly bobulky divoké révy nebo kyselé víno. Proč se vyplatí jejich pěstování? A do jakých pokrmů se hodí?
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena