
Podrobný návod, jak si připravit velmi jednoduchý dezert z jablíček, mletých oříšků a skořice. FOTORECEPT krok za krokem.
Budeme také potřebovat tekutý med a celou skořici na dozdobení.



Vedle sebe uložíme oloupaná jablíčka, rozpuštěné máslo, směs na obalení a pekáček.



Zbylou hmotou naplníme otvor uprostřed jablek.



Podle chuti je přeléváme tekutým medem. Můžeme je podávat také se zakysanou smetanou, zmrzlinou, vanilkovým krémem apod.

Inspirujte se, jak zpracovat jablka: 8 skvělých receptů na víkend
Z jablíček neupečeme jen štrúdl, jejich využití může být opravdu pestré a jejich obsah v moučnících znamená vždy vláčnost a jemnost. Máme pro vás pár receptů, které se vyplatí vyzkoušet.

Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena