Kostka? Jedině poctivý vývar

Kostka? Jedině poctivý vývar

Konečně vývar řeší oba problémy: vyplňuje díru na trhu pro všechny, kteří si chtějí koupit kvalitní produkt, který jim zároveň ušetří čas.

4803×

Chcete si připravit kvalitní italské risotto, zeleninovou polévku, dobře dochucený kuskus, kvalitní příkrm pro vaše nejmenší, základ na omáčku, luštěniny nebo vás nachlazení složilo do postele? Odpověď zní: kvalitní poctivý vývar. A kdo z vás ho má doma vždy po ruce? Skoro nikdo.

Přesně tyhle řádky nedaly klukům z Konečně vývar spát a protože si nechtějí se složenýma rukama stěžovat, vypořádali se s mezerou na trhu po svém. Jarda, Jakub i Honza milují jídlo, vaření a svůj pozitivní vztah ke kvalitním surovinám je z jejich iniciativy očividný. Od roku 2014, kdy se rozhodli skočit po hlavě do společného podnikání, připravují zeleninové i masové vývary podle tradičních receptur. Samotnému uvedení na trh ale předcházela náročná cesta. Kluci se toho nebáli a oslovovali odborníky  z oblasti potravinářského průmyslu, podnikatele, prostory pro přípravu vývarů a všichni do jednoho byli z jejich projektu a vize nadšeni.

Důležitým mezníkem bylo také testování jednotlivých produktů. A kdo z našeho okolí je největším odborníkem na vývary a poctivou českou kuchyni? Naše babičky. Potom, co Jarda, Jakub a Honza dostali pochvalu i u nejpřísnějších z nejpřísnějších, vpustili produkt do světa. Postupně se o nich dozvídalo čím dál víc lidí a jejich nadšení bylo, a stále je, obrovské. Poptávka zákazníků po „vývarech ve sklenici“ umožnila Konečně vývaru snazší cestu k distribuci do obchodních řetězců. V současné době se s jejich zeleninovým vývarem, hovězím vývarem, kuřecím vývarem nebo třeba kvalitní omáčkou demi-glace můžete setkat v mnoha obchodech.

Konečně vývar jde ruku v ruce s moderním pojetím stravování a gastronomie jako takové. Ušetří čas, je bez lepku, bez chemie, bez soli, z vysoce kvalitních surovin v bio kvalitě a dodá tělu potřebné živiny a vitamíny.

A ptáte se proč si nekoupit místo vývaru bujón nebo lidově „kostku“? Bujón nemá s klasickým vývarem nic společného. Jedná se totiž o vysoce koncentrovanou směs soli, nejrůznějších extraktů, palmového tuku, kvasničného extraktu (zvýrazňovač chuti, glutamát) a mnoha dalších složek pro tělo zcela nepřínosných, ba naopak, škodlivých.

Pro racionálního spotřebitele a moderního strávníka, který touží po tom, aby ho jídlo uzdravovalo a posílilo na maximum, je Konečně vývar a jeho produkty opravdovým pomocníkem. Naučte se i vy poskytnout svému tělu to, co opravdu potřebuje a co mu pomáhá žít lépe. Protože právě to co jíme a pijeme má zásadní vliv na kvalitu našeho života.

www.konecnevyvar.cz

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena