Blíží se Vánoce, kdy si většina z nás dopřeje smaženého vánočního kapříka se salátem. Kapra si ale můžete připravit i dosti netradičně.
Dobrým tipem pro rybí restaurace a nejrůznější steak housy by mohl být netradiční biftek z kapra. Pěkně propečený biftek připravený z filetů s prořezanými mezisvalovými kůstkami ovoněný plátkem slaniny, by se mohl stát lákadlem i pro sváteční příznivce rybích pokrmů. Návod na přípravu receptu je k dispozici na videu v provedení specialisty na přípravu sladkovodních ryb Petra Stupky.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena