
Přípravy domácích kremrolí se nemusíte vůbec bát. Na první pohled možná vypadají složitě, ale tak náročné to není. Navíc vám přinášíme recept krok za krokem. Tyto jsou ze špaldové mouky, takže si je rovnou můžete vyzkoušet v trochu zdravější variantě.
Na těsto použijeme 380 g hladké špaldové mouky, 250 g bio másla, 200 g bio smetany a špetku soli. Na náplň budeme potřebovat 2 bílky a 140 g moučkového cukru.









Výdaje na domácí kremrole ze špaldové mouky vyjdou zhruba na 125 Kč.
Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem
Recept na vynikající tradiční věnečky s odlehčeným krémem. Zamilujete si je!

Jako z cukrárny! Ty nejlepší zákusky, které si upečete doma
Kdo by nemiloval zákusky? Není nic lepšího než si ke kávičce jednou za čas dopřát něco sladkého. Kremrole, větrníky, věnečky, ale i oblíbené punčové řezy, makronky či nepřekonatelný Sacher dort. Vše vás podle ověřených receptů naučíme!

Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena