Vyhledávání

Čerstvá vejce

Jak poznáme, jestli jsme koupili čerstvá vajíčka? Vajíčka ponoříme do sklenice s vodou. Pokud vejce klesně ke dnu, je čerstvé. Pokud ale vyplave, je starší. Čerstvá vejce mají totiž pevný a hustý bílek, který je oddělený od žloutku a malou vzduchodou bublinu.

Číst více
Bylinky až na konec

Veškeré bylinky přidáváme do pokrmů až na konec. Pokud je budeme dlouho vařit, mohou ztratit svojí vůni a u mnoha druhů bylinek se stává, že při restování hořknou.Takže pozor, ať nezkazíme večeři.

Číst více
Proti nadýmání

Všichni víme, že pokrmy z luštěnin způsobují nadýmání. Tomu předejdeme, když při vaření do luštěnin přidáme snítku saturejky.

Číst více
Špenát a česnek

Špenát je oblíbená příloha. Bohužel mnoho lidí nemá rádo česnek. Zkusme místo něj přidat do špenátu trochu sardelové pasty. Dáváme ale pozor, abychom nepřehnali množství, protože pasta je slaná. Solíme nakonec.

Číst více
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena