Recept na chutné závitky s rýží a mletým masem. Lze připravit dvěma způsoby - dušené v rajské šťávě, nebo závitky zapečené. Papriku na holubky používám uzenou.
1 ks | cibule |
500 g | rýže |
1 kg | mleté maso |
1 hlávka | hlávkové zelí |
4 konzervy | rajský protlak |
2 lžičky | mletá uzená paprika |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
sušený česnek |
Recept na zelné závitky plněné mletým masem krok za krokem
Zelné závitky jsou oblíbeným jídlem nejen u nás, ale i v mnoha jiných zemích. Najdeme je například v kuchyni turecké, srbské, ukrajinské, švédské nebo polské. Závitky v našem receptu jsou plněny mletým vepřovým masem a zalité smetanou.
Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích
Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.
autor IvettaG
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena