Zapékané penne se směsí kuřecích jater, slaniny, žampionů, pórku a papriky ochucené česnekem a bazalkou.
60 g | slanina |
4-5 stroužků | česnek |
200 g | pórek |
500 g | penne |
200 g | žampiony |
200 g | strouhaný sýr |
1 ks | paprika žlutá |
350 g | kuřecí játra |
2 lžíce | sekaná čerstvá bazalka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
zálivka | |
1 ks | vejce |
200 ml | zakysaná smetana |
150 ml | bílý jogurt |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena