Pokud máte rádi vnitřnosti, připravte si vepřové srdce na smetaně podle tohoto receptu. Jde o velmi chutnou úpravu s jemnou sladko-kyselou omáčkou se zeleninou. Recept české kuchyně.
1 ks | cibule |
50 g | celer |
0.5 ks | citron |
1 ks | mrkev |
2 ks | bobkový list |
2 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | mletá sladká paprika |
200 ml | smetana na vaření |
10 kuliček | celý černý pepř |
1 kg | vepřové srdce |
3 kuličky | celé nové koření |
2 lžíce | domácí vepřové sádlo |
1 ks | petrželový kořen |
podle potřeby | |
---|---|
vývar z vepřového srdce |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena