Recept na pečené vepřové kotlety v rajčatovo-cibulové směsi s chutí tymiánu.
200 ml | červené víno |
1 lžíce | třtinový cukr |
4 ks | vepřová kotleta |
1-2 snítky | čerstvý tymián |
2 ks | červená cibule |
1 konzerva | loupaná rajčata ve vlastní šťávě |
1 sklenice | nakládané cibulky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena