Vyzkoušejte recept na přírodní vepřovou panenku se slaninou a olivovou omáčkou.
6 plátků | anglická slanina |
600 g | vepřová panenka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
2 ks | žloutek |
50 ml | olivový olej |
200 ml | slunečnicový olej |
150 g | zelené olivy |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 lžička | dijonská hořčice |
1 lžička | balzamikový ocet |
1 lžíce | čerstvá petrželka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena