Pečenou vepřovou krkovičku ochucenou česnekem podáváme přelitou omáčkou se sýrem niva, opečeným bramborem a zeleninovou oblohou.
3 stroužky | česnek |
2 dl | smetana |
3 lžíce | olivový olej |
1 lžička | ostrá hořčice |
100 g | strouhaná niva |
250 g | základní bešamelová omáčka |
4 plátky | vepřová krkovice s kostí |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena