Nejprve uvaříme těstoviny podle návodu na obalu a necháme dojít. Po scezení přidáme do hrnce dvě lžíce oleje a lehce promícháme, aby se těstoviny nelepily.
K těstovinám přidáme kečup, sójovou omáčku a na drobné kousky nakrájený oloupaný špekáček. Dobře promícháme a chvíli počkáme, než se vyrovnají teploty. Pak podáváme.
Večeře hladového dřevorubce je skvělá, vařím to při nedostatku času každou chvíli.
Než se uvaří těstoviny, co dát nakrájený špekáček / "točeňák"/ na pánev, kde před tím na cibulce orestujete ještě trochu zeleniny ,Třeba mražený hrášek, kukuřici a mrkev. Pak pokračovat-přidat kečup a koření. Lituji, ale já nečekám na "vyrovnávání teplot" a říkám tomu MISCHMASCH-česky mišmaš. "Italský špagety s mišmašem co jí český hladový dřevorubec" čusík.
Michal Jelínek
A co malé vylepšení ?
Než se uvaří těstoviny, co dát nakrájený špekáček na pánev s cibulkou, pak přidat kečup a koření ? Moc se mi líbí pojem "chvíli počkáme než se vyrovnají teploty" :)))