Jednoduchá, rychlá, ale moc dobrá a nadýchaná bábovka.
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
250 g | cukr krupice |
1 balíček | vanilkový cukr |
300 g | polohrubá mouka |
1 kostka | měkký tvaroh |
1 kostka | tuk na pečení |
4 ks | vejce L |
náplň | |
---|---|
3 lžíce | rum |
3 lžíce | povidla |
tvrdý perník | |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
hrubá mouka na vysypání |
Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková
Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena