Toasty s drůbežími játry a žampiony

Vyzkoušejte recept na toasty s pikantní směsí z kuřecích jater a žampionů.


3.724x
45 min
1×

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Žampiony oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Slaninu nakrájíme na jemné kostičky. Nať jarní cibulky nakrájíme na jemná kolečka.

Slaninu vyškvaříme a na výpeku necháme zpěnit cibuli a česnek. Pak přidáme játra a jakmile změní barvu, vmícháme žampiony. Směs osolíme, opepříme a opékáme asi 5 minut. Nakonec přidáme chilli pastu a podle chuti rajčatový protlak, vše krátce podusíme a ochutíme rýžovým octem.

Pikantní směs navršíme na opečené toasty, poklademe volským okem a ozdobíme cibulkou.

Toasty s drůbežími játry a žampiony podáváme jako teplou chuťovku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Toasty s drůbežími játry a žampiony

Zpět na recept