Těstoviny s tuňákovo-rozmarýnovou omáčkou

Recept na netradiční omáčku, která nadchne všechny milovníky těstovin.


0.00x
35 min

Postup přípravy

Šalotku očistíme a nakrájíme nadrobno, poté ji osmahneme ve větší pánvi na troše přírodního oleje.

Z tuňáků vylijeme přebytečný olej, přidáme je k šalotce, přisypeme nadrcený rozmarýn a promícháme.

Mezitím si připravíme omáčku. Zakysanou smetanu smícháme s medem a šťávou z limetky.

Smetanovou omáčku přidáme do pánve k tuňákovi, pořádně promícháme a necháme vařit na mírném ohni cca 10 minut. Omáčku přisolíme podle chuti. 

V tuto chvíli si můžeme uvařit těstoviny penne podle návodu. 

Penne těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme tuňákovo-rozmarýnovou omáčkou a ihned podáváme.

Vyzkoušejte recept na výborné máslové kuře

user-icon

autor Just cook


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny s tuňákovo-rozmarýnovou omáčkou

Zpět na recept