Rychlá příprava telecích jater s pikantní omáčkou z červeného vína.
sůl | |
2 lžičky | solamyl |
2 ks | cibule |
125 ml | červené víno |
2 lžíce | olej na smažení |
125 ml | vývar z kostky |
600 g | telecí játra |
mletý černý pepř | |
příloha | |
---|---|
sůl | |
0.5 svazku | petrželka |
brambory | |
mléko | |
na obalení | |
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
strouhanka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena