Skvělý recept na velikonoční oběd či večeři. Pečené jehněčí se zeleninou a nádivkou.
3.5 kg | jehněčí maso |
nádivka | |
---|---|
česnek | |
vejce | |
mléko | |
majoránka | |
kopřiva | |
uzené | |
houska (den stará) | |
marináda | |
česnek | |
olivový olej | |
petrželová nať | |
čerstvý rozmarýn | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
cibule | |
ředkvičky | |
petržel |
autor toustovac
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena