Stroganov můžeme připravit ze svíčkové nebo roštěnce. Šampaňské lze nahradit bílým vínem. Tento recept vařím vždy od oka a proto si poměr surovin upravte dle chuti.
1 ks | cibule |
1 ks | rajče |
1 lžíce | kečup |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
250 ml | masový vývar |
1 lžíce | sójová omáčka |
2 ks | okurky kyselé |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 konzerva | sterilované žampióny |
600 g | hovězí svíčková |
200 ml | šampaňské |
1 lžička | hořčice |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
sůl | |
máslo | |
pepř | |
hladká mouka |
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena