Recept na lehký oběd či večeři, vhodné pro milovníky italské kuchyně.
1 porce | špagety |
směs | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
0.3 ks | paprika červená |
2-3 lístky | bazalka |
5 ks | černé olivy |
podle chuti | |
parmazán | |
bazalkové pesto | |
podle potřeby | |
olivový olej |
Česnek nakrájíme na plátky, papriku na drobné kousky, olivy na kolečka a bazalku nasekáme na jemno. Na olivovém oleji orestujeme nakrájený česnek, papriku a olivy. Po chvíli přidáme nasekanou bazalku. V hrnci uvaříme špagety, promícháme se směsí na pánvi a přidáme několik lžiček pesta. Špagety aglio olio e peperoni na talíři posypeme strouhaným parmazánem a ihned podáváme.
Jak na špagety Aglio Olio e Peperoncino, aby byly al dente a chuťově skvělé
Recept na špagety Aglio Olio e Peperoncino je jednoduchý, o to důležitější je jeho provedení. Pojďme se je spolu naučit tak, aby byly dokonalé.
Recept na špagety aglio olio e peperoncino krok za krokem
Vyzkoušejte tradiční italskou specialitu! Základem jsou těstoviny a ochucený olivový olej, který je pořádně pikantní díky česneku a feferonce. Jednoduchý a zároveň dokonalý recept.
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena