Vyzkoušejte recept na šťavnatá králičí stehna marinovaná v ochuceném podmáslí a smažená v trojobalu.
50 g | slanina |
2 ks | králičí stehno |
marináda | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
400 ml | podmáslí |
0.5 lžičky | citronová kůra |
1 špetka | sušený tymián |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
trojobal | |
1 ks | vejce |
strouhanka | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena