Poleva na moučníky, která se při krájení neláme, navíc je krásně lesklá.
100 g | čokoláda na vaření |
3 lžíce | smetana ke šlehání |
Do menšího kastrůlku dáme nalámanou čokoládu na vaření a ve vodní lázni rozpustíme. Do rozehřáté čokolády přidáme asi 3 lžíce tekuté šlehačky a dobře rozmícháme. Šlehačkovou čokoládovou polevu ihned potíráme na řezy nebo roládu. Pracujeme rychle, poleva brzo ztuhne. Při krájení se tato čokoládová poleva neláme.
Cukroví pečené s láskou: Tradiční recepty po babičce
V mnohých domácnostech se z cukroví peče stále to samé a na některé druhy se zapomíná. Pojďme si připomenout pár receptů na výborné cukroví, které pekly už naše babičky.
autor Hrneček
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.