Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


3.32225x
120 min
52×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme. Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka. Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka. Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.


Zobrazit další recepty pro segedínský guláš!


Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši


Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.


Nejlepší


Jak připravit dokonalý guláš


Správný výběr masa, dlouhé smažení cibule a voňavá paprika. Snad u žádného jiného pokrmu se nedá tolik experimentovat jako právě u guláše. Odvaha kombinovat se vyplatí, kromě masa a papriky můžeme přidat řadu dalších surovin.


Jak

user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Segedínský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská