Recept na hovězí roštěnky s hořčicí smažené v pivním těstíčku.
100 g | eidam |
4 plátky | hovězí roštěná (minutkový steak) |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hořčice plnotučná | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
těstíčko | |
2 ks | vejce |
0.5 lžičky | kypřicí prášek do pečiva |
150 g | hladká mouka |
125 ml | světlé pivo |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena