Rychlý recept na přípravu lehkého rizota s chřestem, fazolkami a cukrovým hráškem.
2 dl | bílé víno |
150 g | fazolové lusky |
150 g | cukrový hrášek |
6 ks | zelený chřest |
320 g | rýže carnaroli |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
petrželka | |
máta | |
šalotka | |
na ozdobu | |
strouhaný parmazán | |
podle potřeby | |
zeleninový vývar | |
olivový olej extra virgin |
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena