Rajskou polévku z čerstvých rajčat si můžeme uvařit i v zimě. Chuť polévky vyladí perníkové koření a řapíkatý celer.
3 lžíce | cukr |
4 stroužky | česnek |
1 kg | rajčata |
1 ks | cibule |
100 ml | smetana |
1.5 lžičky | rozmarýn |
3 ks | bobkový list |
3 lžíce | olivový olej |
500 ml | zeleninový vývar |
2 řapíky | řapíkatý celer |
1.5 lžičky | perníkové koření |
100 g | sýr Grana Padano |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř |
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena