Restovaný pstruh přelitý bylinkovým máslem s rajčátky.
4 lžíce | olej |
sůl | |
mletý pepř | |
4 lžíce | hladká mouka |
4 lžíce | citronová šťáva |
4 ks | kuchaný pstruh (400 g) |
příloha | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
4 lžíce | máslo |
1 svazek | petrželka |
2 ks | cibule |
1 svazek | pažitka |
1 svazek | kopr |
100 g | anglická slanina |
na ozdobu | |
citron | |
4 snítky | bylinky |
2 ks | pevné rajče |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.