Vegetariánský recept na karbanátky z pohanky lámanky se sýrem a žampiony. Karbanátky však můžeme servírovat i jako přílohu k pečeným masům a také jako chuťovku s pikantními dipy.
3 stroužky | česnek |
1 ks | vejce |
1 ks | cibule |
2.5 hrnku | voda |
2-3 ks | žampiony |
80 g | tvrdý sýr |
1 hrneček | pohanka lámanka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
trojobal | |
vejce | |
strouhanka | |
hladká mouka | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena