Snadný recept na dušené kuřecí žaludky se srdíčky s využitím červené kari pasty po česku. Pikantní hlavní chod nejlépe chutná s rýží, ale také s kouskem pečiva.
500-600 ml | vývar |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
1 lžíce | hladká mouka |
300 g | kuřecí srdce |
1 hrst | medvědí česnek |
300 g | kuřecí žaludek |
2-3 lžičky | červená kari pasta |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena