Chutná ryba dochucená zázvorem a upečená v troubě. Recept na jemnou tresku marinovanou v jogurtové marinádě.
800 g | treska |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
zázvor | |
mletý černý pepř | |
sušený česnek | |
na obalení | |
6 lžic | strouhanka |
1.5 lžíce | kukuřičná mouka |
1 lžíce | čerstvá petrželka |
marináda | |
2 lžíce | olivový olej |
4 lžíce | bílý jogurt |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena