Ostré vepřové kotlety s fazolovými lusky můžeme podávat jako hlavní chod při silvestrovské večeři.
3 ks | bobkový list |
10 kuliček | celý černý pepř |
4 ks | vetší vepřový kotlet s kostí |
500 g | ploché fazolové lusky |
marináda | |
---|---|
0.5 lžičky | cukr |
3 lžíce | olivový olej |
0.5 lžičky | lime štáva |
0.5 lžičky | drcený koriandr |
1 lžíce | umeocet |
1 lžíce | zrnitá hořčice |
3 lžíce | sladkokyselá chilli omáčka |
0.5 lžičky | mleté sušené chilli papričky |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena