Výborný koláč z alsasko-lotrinské oblasti. Na tento koláč existuje mnoho receptů, tento je upravený tak, aby příprava byla jednoduchá z dostupných ingrediencí.
1 lžíce | olej |
sůl | |
máslo | |
15 g | droždí |
4 ks | velká cibule |
25 dkg | hladká mouka |
muškátový oříšek | |
10 dkg | strouhaný sýr |
1.5 dl | vlažná voda |
mletý černý pepř | |
20 dkg | anglická slanina (v celku) |
2 kelímky | hustá zakysaná smetana |
autor Jindra Skřivánková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena