Vyzkoušejte recept na grilovaného lososa marinovaného v netradičním rumovém nálevu.
4 plátky | citron |
4 porce | steak z lososa bez kůže |
marináda | |
---|---|
2-4 stroužky | česnek |
50 ml | rum |
1 lžíce | med |
3 lžíce | citronová šťáva |
2 lžíce | sójová omáčka |
1 lžička | provensálské koření |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl |
Tip na rychlou večeři: Recept na tatarák z lososa krok za krokem
V jednoduchosti je krása, to platí i v kuchyni. Dnes si podle fotonávodu připravíme tataráček z lososa, na který budeme potřebovat jen pár ingrediencí. Pokrm můžeme podávat i jako slavnostní pohoštění pro hosty.
Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena