Vynikající netradiční pokrm z marinovaného zadního hovězího. Díky přípravě na malém množství tuku si zelenina zachovává živiny a maso zůstane šťavnaté.
3 lžíce | voda |
250 g | hovězí zadní |
4 ks | jarní cibulka |
1 lžíce | arašídový olej |
230 g | brokolice |
120 g | kukuřička |
230 g | konzervované vodní kaštany |
marináda | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
1 lžička | třtinový cukr |
2 lžíce | rýžový ocet |
2 lžíce | tmavá sójová omáčka |
1 lžíce | arašídový olej |
1 lžíce | fermentované černé boby |
1 lžíce | sekaný zázvor |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena