Recept na přípravu špikovaných krůtích paliček pečených s řapíkatým celerem a čerstvým tymiánem.
4 stroužky | česnek |
80 g | máslo |
3 ks | šalotka |
100 g | špek |
1 balíček | řapíkatý celer |
200 ml | černé pivo |
2 ks | spodní krůtí stehno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
3-4 větvičky | čerstvý tymián |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena