Recept na marinovaného kapra, který chutná i odpůrcům kapřího masa. K marinování používám osolené mléko. Poradila mi to krnovská rybářka Jitka.
2 kg | kapr |
marináda | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
2 lžičky | sůl |
1 l | mléko |
2 lžičky | sušený česnek |
na obalení | |
hladká mouka | |
0.5 lžičky | mletá sladká paprika |
0.5 lžičky | grilovací koření bez soli |
podle potřeby | |
olej na smažení | |
podle chuti | |
mletý černý pepř |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena