Křenové rybí filety podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech. Vhodnou přílohou jsou banketky.
4 lžíce | majonéza light |
2 lžíce | nastrouhaný křen |
100 g | kuřecí šunka |
1 balíček | čirá želatina v prášku |
400 g | filety pangase |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
nálev | |
1 l | voda |
2 ks | bobkový list |
6 kuliček | nové koření |
1 dl | bílé víno |
1 lžička | ocet vinný |
8 kuliček | černý pepř |
2 špetky | sušený tymián |
na ozdobu | |
okurky kyselé | |
zelená petrželka | |
hrášek sterilovaný | |
sterilovaná červená paprika |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena