Recept na jednoduchou, výbornou a zdravou polévku.
2 stroužky | česnek |
1 ks | rajče |
1 ks | lime |
1 ks | jarní cibulka |
1 ks | uzené tofu |
300 g | kimchi |
podle chuti | |
---|---|
sójová omáčka | |
chilli pasta | |
na ozdobu | |
bílý jogurt | |
čerstvý koriandr |
Zeleninu dobře omyjeme a podle potřeby očistíme. Uzené tofu nakrájíme na kostky. Rajče nakrájíme na kousky, stejně tak jarní cibulku a česnek. Rajče vyskládáme na dno hrnce. Přidáme jedno celé kimchi (300 g), šťávu z jedné limetky, stroužky česneku, uzené tofu, trošku sojové omáčky, chilli pastu, jarní cibulku a džbánek vody. Kimchi polévku s tofu poté vaříme 20 minut. Kimchi polévku s tofu můžeme servírovat s čerstvým koriandrem a bílým jogurtem. Polévka podle tohoto receptu je zdravá a výživná.
Domácí veganské kimchi krok za krokem
Recept na domácí kimchi ve veganské verzi. Tato kvašená zelenina se hodí skoro ke každému jídlu a obohatí ho vitamíny.
autor Vaření s láskou
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena