Hlavní chod z filetů pstruha s chutí česneku. Rybu podáváme na ochucených špagetách s bylinkami.
5 stroužků | česnek |
50-80 g | máslo |
1 ks | pstruh |
2 porce | špagety |
1 lžíce | bílé víno |
1 ks | červená chilli paprička |
1 hrst | čerstvá petrželová nať |
2-3 lžíce | strouhaný sýr Grand Moravia |
na ozdobu | |
---|---|
lime | |
podle chuti | |
mletý bílý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena