Vaření.czReceptyJablková nádivka podle Sandtnerové

Jablková nádivka podle Sandtnerové

Recept na klasickou jablkovou nádivku do českých koláčů.


4.36x
30 min

Postup přípravy

Jablka omyjeme, oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Podle potřeby je ještě nakrájíme na menší kousky. Jablka dáme kastrolu, podlijeme studenou vodou a pod poklicí udusíme doměkka. Měkká jablka prolisujeme nebo rozmícháme. Přidáme cukr, skořici, kůru i šťávu z citronu, tlučený nebo mletý badyán, skořici a podle potřeby strouhaný perník. Jablkovou nádivku podle Sandtnerové důkladně promícháme. Jablkovou nádivkou podle Sandtnerové plníme koláče nebo buchty. Výborná je v receptu České koláče podle Sandtnerové.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablková nádivka podle Sandtnerové

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena